CRISTIAN OLIVARES ALFONSO

CRISTIAN OLIVARES ALFONSO

COORDINADOR PEDAGÒGIC

Llicenciat en l’especialitat de Pedagogia del Llenguatge Musical i L’Educació Musical al Conservatori Superior de Música “Joaquin Rodrigo” de València.

Estudià al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent amb professors com Juan José Silvestre, Rafa Albert, Victor Estarelles, entre d’altres, on obté el títol de grau mitjà de Clarinet.

En l’àrea de la pedagogia musical, ha assistit a cursos de diverses metodologies Willens, Kodaly, Dalcroze i IEM.

Ha estat cap d’estudis diferents anys a Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida on també forma part de la coordinació pedagògica del centre.

Ha estudiat amb músics com Emilio Molina, Francisco Blanco, Jesús Santandreu (Improvisació), Ana López i Pedro Cañada (Educació Auditiva), Norman Milanes (Harmonia), Guillermo Dàlia i Antonio Domingo (Educació emocional). També realitza cursos d’Anàlisi i Composició, Jazz, Educació Vocal, Improvisació, Recursos didàctics, Llenguatge Musical en la metodologia IEM amb diversos professors com Federico Calcagno, Jose Ramón García, Pilar Ariño, Daniel Roca, Silvia Raposo, Ana López, Pedro Cañada, Alberto de Paz i Inma Arroyo, entre d’altres.

En la seua contínua trajectòria formativa, assisteix a cursos de diverses metodologies i a diferents congressos d’educació i investigació musical.