DANIEL RENGEL

DANIEL RENGEL

GUITARRA CLÀSSICA · GRANS AGRUPACIONS

Naix a Ontinyent en 1984. Comença els seus estudis musicals a la acadèmia Ad Libitum d’Ontinyent amb la professora Susana Balaguer. Continua al conservatori professional de música d’Ontinyent amb els professors Miguel Civera, Anna Archilés i Elisabeth Ribes, on finalitza el grau mitjà amb les màximes qualificacions, aconseguint el premi de final de grau.

Continua els seus estudis de grau superior al conservatori “Oscar Esplà” d’Alacant amb els professors Marco Smaili, Victor Bravo, Nacho Rodes i Antonio Clavel. Es trasllada al conservatori superior de música “Joaquín Rodrigo” de València per estudiar amb Antonio Galindo, Rubén Parejo i Jorge Orozco amb qui acaba el grau superior.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb guitarristes de la categoria de Rubén Parejo, Nacho Rodes, Carles Trepat, José Miguel Moreno i Jorge Cardoso.

Ha realitzat cursos de direcció de Banda amb José Rafael Pascual Vilaplana, Alex Siling i Josep Martí.

Actualment, és mestre de guitarra de l’escola de música Adlibitum, membre de la banda simfònica “Tot per la musica” d’Ontinyent i  director de la banda jove de “Tot per la musica”.