DAVID MARTÍNEZ

DAVID MARTÍNEZ

TROMPETA · VENT METALL

David Martínez Herrero inicia els seus estudis de trompeta amb el professor Juan Garcia Marín, l’any 2008 obté la llicenciatura en l’especialitat de trompeta clàssica amb el professor Vicente Campos. Conjuntament participa com a alumne en cursos i master class amb músics com Maurice Andreé, Vince Dimartino, Juanjo Serna o Carlos Benetó.

En 2010 comença els seus estudis en l’especialitat de trompeta jazz amb professors com Ramón Cardo, Albert Sanz, Julián Sánchez, Toni Belenguer, Voro Garcia o Santi Navalón entre altres. Obté la graduació Superior de Trompeta Jazz pel Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València l’any 2016.

Ha participat com a alumne a diversos cursos internacionals i master class amb músics com Greg Hopkins, Mark Nightingale, Kirk Mc Donald o Chris Kase. Ha compartit escenari amb músics com Lee Konitz, Jerry Bergonzi, Kenny Werner, Perico Sambeat, Eric Alexander entre altres. Membre de formacions com Perico Sambeat Big Band Voces, Albert Sanz & Sedajazz Big Band, Clasijazz Big Band, Ramón Cardo Big Band. Ha tocat en festivals de jazz com “Copenhaguen Jazz Festival”, Festival de Jazz de València, Festival de Jazz de Granada, Festival de Jazz d’Almeria.

Desde l’any 2008 és professor de trompeta a la SIM de Benigànim.