DAVID MOLLÀ

DAVID MOLLÀ

Monitor

David Mollà, és music i actor.
Com a actor ha estudiat a l’escola Escalante Centre Teatral (Valencia), assolint tots els recursos actorals impartits al grau professional. Ha interpretat obres d’Ibsen, de Fernando Arraval, David Mamet, Harold Pinter o Ramón Valle-Inclán, entre d’altres. S’ha format en diferents modalitats interpretatives com el cabaret, la comèdia de l’art, el teatre forum, dança teatre, yoga, dança contemporània i esgrima.
Ha col·laborat com a presentador en diversos espectacles, concerts, homenatges, recitals de poesia, animacions infantils, gimcanes, cavalcades i conta contes. Ha impartit classe de teatre fòrum, tant de teatre corporal a la universitat d’estiu de, a més ha impartit cursos per a musics clàssics a Beemusic sobre tècniques actorals, cos i posada en escena.
Actualment i com a segon any consecutiu, a l’Escola Emergents, es membre actiu de la compañía de teatre Mediterranea Acting Company i de la Teatrocamba.
En la seua faceta musical, destaca com a bateria de la Trocamba Matanusca . A més es membre de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, havent cursat estudis de grau mitjà de percussió al Conservatori Municipal d’Ontinyent, així com formació musical en bateria, percussió moderna, africana i brasilera.