JOAN MARC PÉREZ

JOAN MARC PÉREZ

PIANISTA · TECLISTA

Joan Marc naix a Oliva, on realitza la seua formació a l’Associació artístic-musical d’Oliva, contínua desenvolupant-se com a pianista amb quatre anys de piano clàssic amb la professora Cristina Jordà a la Coral de Santa Cecília d’Oliva.

Estudià Magisteri, especialitat musical a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana, entre diferents formacions complementàries podem destacar, el curs de piano particular amb Albert Palau i Kontxi Lorente a l’acadèmia Sedejazz amb Alexey León i Joan Benavet.

Des de l’any 2003 fins l’actualitat es troba treballant com a músic i compositor dins de diferents agrupacions de música. Tanmateix com a professor de piano des de 2010. Durant aquest any s’ha desplaçat a Mangiri, Bassila i Bogou (Benini) per a treballar com a voluntari de mestre de música a l’escola Catòlica Thomas Mulero.

Junt el seu treball com a mestre de música i la seua formació, Joan Marc ha participat com a teclista, pianista i acordeonista en una gran varitetat de gravacions:

2006 -Àlbum Garrotades de LA GOSSA SORDA. “Maldito records”, 2007 – Àlbum Matant el temps de DESGAVELL. Autoproduït, 2008 – Àlbum Saó de LA GOSSA SORDA. “RPM estudios”, 2009 Àlbum Guerra al silencio de LA RAIZ. Autoproduït, 2009 – Àlbum Showtime de DESGAVELL. “RPM estudios”, 2010 – Àlbum l’Últim Heretge de LA GOSSA SORDA, 2010 – Disc “Més enllà del mur: cançons contra l’apartheid” amb LA GOSSA SORDA, 2011 – Single “ Surfing” amb DESGAVELL, 2011- Àlbum El lado de los rebeldes de La RAIZ. “RPM estudios”, 2013- Àlbum Asi en el cielo como en la selva de LA RAIZ. “RPM estudios”, 2013 – Àlbum Dolç Atac d’AUXILI. “WZ estudi”, 2013 – Benimaklet klub ska “ Tigruss estudio”, 2014 – Àlbum La Polseguera de LA GOSSA SORDA. “Tesla Estudio”Maldito Records, 2014 – Àlbum keep skankin’ de Ki Sap. “Tigruss estudio”, 2016 – Àlbum Instants cremant d’AUXILI. “WZ estudi”, 2016 – Àlbum Entre Poetas y presos de LA RAIZ. “RPM estudios”, 2016 – Àlbum /DVD  L’Última Volta en Directe de LA GOSSA SORDA. “maldito rec.”

Joan Marc ha estat teclista i pianista en 8 gires de mes de 60 concerts amb la GOSSA SORDA i 2 gires d’una mitja de 50 concerts amb AUXILI.