Joan Mayor

Joan Mayor

MONITOR DE L’ESCOLA

Percussionista amb nombrosos coneixements de les diferents branques de la percussió brasilera, afro-cubana i africana.

Ha participat en un gran nombre d’encontres de percussió brasilera amb Mestres com Fernando Jacutinga (Monobloco), Jair Rezende (Groovelandia) i Cra Rosa (Timbalada), l’any 2009 va efectuar un viatge a Cuba per tal de perfeccionar els seus coneixements en el camp afro-cubà amb mestres amb renom com William Herrera i Joel Sanchez (Axe Havana). Dintre la branca africana ha participat de cursos intensius amb el dumdumfola Brahima Kone de Costa de Marfil, perfeccionant la modalitat de percussió mandinga i la técnica de djembe solista.

Joan és membre en actiu de diferents grups com La Trocamba Matanusca, BatukemTukada, Kanu Foli i Xavi Sarrià i el cor de la fera. També ha sigut col·laborador amb diferents projectes com Obrint Pas, Fukop Family i la Intokables big band d’Ontinyent. Al llarg de la seua carrera musical ha enregistrat arranjaments a diferents gravacions de discs de l’escena valenciana com: Raval de ZOO, Tot és ara d’Aspencat, La Polseguera de La Gossa Sorda, Amb l’esperança entre les dents de Xavi Sarrià i Malgrat la pluja d’Andreu Valor.

Actualment està impartint clases de percussió afro-bahiana al local de la associació BatukemActiva i realitzant la gira del nou disc de Xavi Sarrià, on ha fet una quantitat nombrosa de concert al llarg de l’estat.