KIKE SUAY

KIKE SUAY

Monitor

Kike actualment treballa com a psicopedagog a un programa de l’IVAJ amb adolescents per tal d’assessora-los al seu projecte de vida. A més és codirector a un gabinet psicopedagògic i combina aquestes dues feines amb la de músic en diverses agrupacions musicals. D’aquesta manera es dedica a les dues professions que l’apassionen; la música i l’educació.

Per la banda educativa Kike és mestre amb l’especialitat de música per la Universitat de València, i va ampliar la seua formació amb la Llicenciatura de Psicopedagogia i el Màster de Neurociència Cognitiva y Necessitats Educatives Específiques. Al llarg d’aquest camí ha desenvolupat la seua activitat professional tant com a mestre com a monitor de temps lliure. Aquest serà el seu segon any a l’escola Emergents.

Quant a la formació musical ha cursat estudis mitjans de Clarinet, estudis mitjans de Flauta travessera al conservatori Joan Cantó d’Alcoi. També ha adquirit coneixements mitjans de saxofó que posa en pràctica sent membre del grup de música The Dance Crashers, de la Intokables Big band i de diferents agrupacions musicals que interpreten música festiva i de banda.