MARC PUERTES

MARC PUERTES

CLARINET · VENT FUSTA

Marc Puertes naix a Bocairent i inicia els seus estudis de música als set anys. Estudia al conservatori professional de música d’Ontinyent, d’on es trasllada a Alacant, per a acabar els estudis de grau professional de clarinet al conservatori professional “Guitarrista José Tomás” compatibilitzant aquests estudis amb els de Magisteri musical. Obté ambdós títols en 2012.

A partir d’aquest any comença a dedicar la totalitat del seu estudi al jazz i la improvisació, cursant el taller de grau professional de jazz al col·lectiu de músics Sedajazz. Actualment està cursant el darrer curs dels estudis en l’especialitat de jazz al conservatori superior de música “Joaquin Rodrigo” de València amb el saxo tenor. En aquesta etapa ha rebut classes de Ramon Cardo, Jesús Santandreu, Toni Belenguer, Voro Garcia y Jorge Sevilla entre altres, així com master classes de músics de renom internacional com Dee Jay Foster, Giulio Martino o Jim Rotondi.

Ha participat en projectes com el taller de Big Band de la Universitat Jaume I impartit per Ramon Cardo. També està participant activament com a solista i arreglista en el grup Le Jazz Hot d’Alacant. A nivell docent ha estat impartint l’assignatura d’etapa avançada en diverses escoles de música d’Ad Libitum i organitza un projecte per a introduir el jazz en les ensenyances de les escoles.