Noelia Llorens “Titana”

Noelia Llorens “Titana”

Noelia começa a aprendre el cant valencià quan comptava només amb 9 anys d’edat de la mà de Josep Aparicio “Apa” en el grup de danses “El Poblet” de Godella. S’ha de dir que ja li venia de bressol, donat que el seu iaio, “Titán”, era cantador i d’ací ve el seu malnom, “Titana”.

Continua aprenent junt a Tatiana Prades fins a 2013 i posteriorment va a classes de cant d’estil en el grup de cant de “l’Olivar d’Alaquàs” del que també forma part de la seua rondalla. També fa dos cursos de cant Valencià al conservatori de Catarroja amb “Xavier de Bétera”. Actualment amplia els seus coneixements de cant d’estil amb Victòria Sousa “Victorieta”, una de les grans veus del cant d’estil, que a més comparteix amb el seu alumnat tots els fonaments que ha anat adquirint i vivint durant tota la seua vida.

A l’any 2017, al segon concurs de cants de batre celebrat al port de Catarroja, va ser nomenada guanyadora, sent l’única i primera dona que es va presentar a l’event.

Ha fet col·laboracions amb el cor de Bonrepòs i Mirambell, a l’àudio llibre “Versos que canten i ballen” de l’editorial Bromera al 2018. També ha gravat al disc “Botifarra simfònic” produït per Pau Chafer al 2019 i ha format part del projecte “Arrel” junt al membre del mític grup Al Tall, Miquel Gil, organitzat pel cinquanta aniversari d’Acció Cultural del País Valencià.