GUSTAU GARCIA

GUSTAU GARCIA

BATERIA · PERCUSSIÓ

Actualment estudia a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en la modalitat d’interpretació bateria i percussió modern. Paral·lelament està de gira amb el grup Ontinyentí Auxili del qual és fundador.

Com a alumne, va estudiar percussió clàssica i bateria a AD libitum i per altra banda percussió llatina i brasilera amb Yoel Páez i Jordi Rodríguez.
Participant en esdeveniments com l’International Writing Camp de pop i música electrònica a Haarlem. Cinc edicions del Seminari Internacional de Sedajazz, en nombroses Colònies musicals de l’escola AD libitum i tallers de batukada amb Fernando Jacutinga o Mestre Memeu (Olodum). En 2009 realitza un viatge a Cuba per a aprofundir amb el llenguatge latin-jazz amb grans icones d’aquest estil com Enrique Pla (Irakère).

A tocat en directes i gravacions amb: Obrint Pas, Tashkenti, Intokables Big Band, The Garatge Funk Trio, Batukem Tukada, Barcelona Clarinet Players, Xaluq, The dance crashers, Mukens, Israel Suárez “piraña”, Francisco Blanco “latino, Vincen Garcia, Pol Evans, Felip Santandreu, Jordi Rodriguez, Carlos llidó, entre molts altres…

Guanyador del concurs “Cajon contest 2017” de la marca DG de Gregorio al millor solo de cajón lliure.

Com a profesor destaca més de nou anys dedicats a la docència musical en centres com: Agrupació Musical d’Ontinyent, Escuela de percusión Fortaleza a Barcelona, Colònies d’estiu AD Libitum, Curs de percussió de l’Olleria 2016 i 2017, Emergents 2017 i nombroses masterclass i tallers de percussió per València i Catalunya.
En l’actualitat imparteix classes a SONA espai d’aprenentatge musical de Barcelona.

La seva versatilitat i creativitat l’ha portat a formar part de diversos projectes diferents superant ja les mil actuacions en directe i nou enregistraments d’estudi, cosa que li ha permès especialitzar-se com a músic i productor d’un gran ventall d’estils com: funk, hip-hop, reggae, electrònica, jazz, pop, rock, flamenc, música cubana, brasilera i africana sempre buscant el seu propi estil i respectant les arrels.