Gustau Garcia

Gustau Garcia

PROFESSOR DE COMBO MODERN · BATERIA I PERCUSSIÓ

Des de que té memòria ja aporrejava poals de pintura i cassoles per casa. Després d’estudiar solfeig, instrument i banda (com tot el món) va trobar el seu propi camí fora de l’educació reglada amb classes particulars de bateria i percussió moderna i a diferents grups com Auxili o Tashkenti. S’interessà per les músiques del món, el jazz, fusió, música elèctrica i electrònica i als 23 anys comença els estudis superiors a ESMUC i Producció Musical a Barcelona i, avui dia, treballa al seu propi estudi a Ontinyent com a músic, productor i educador. Així, Gustau serà un dels professors del combo Modern, un espai on posar en contacte l’alumnat amb les corrents  musicals modernes i estils com el funk, el rock o el soul.

Graduat en ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb la modalitat de música moderna el 2018. Membre fundador del grup revelació Valencià AUXILI. Certificat de producció musical amb mitjans Electrònics, mescla de so i màster en 2022. Més de tretze anys ininterromputs dedicats a la docència música a escoles, tallers i “masterclass” en centres com: SONA Espai d’Aprenentatge Musical (BCN), Escola Joan Roca (BCN), Agrupació Musical d’Ontinyent, Escola Emergents i Curs de Percussió de l’Olleria.

La seua inquietud per la música juntament amb la seva versatilitat l’ha portat a formar part de nombrosos projectes musicals de diferents estils passant ja les més de mil cinc-centes actuacions en directe i disset enregistraments d’estudi, cosa que li ha permès especialitzar-se com a músic, productor i docent en un gran ventall d’estils com: Jazz, Funk, Hip-hop, Pop, Electrònica, Flamenc i Músiques del món com: Brasilera, Jamaicana, Africana, Índia, Cubana i Ibèrica. Tots aquests estils fusionats al seu propi estil i sempre respectant les arrels.