Joan Marc

Joan Marc

PROFESSOR DE COMBO MODERN · PIANO I TECLATS

Joan Marc Pérez va començar tocant el saxo i el piano des del joc i la inquietud de voler tocar les cançons que escoltava en la tele. Uns anys després es va convertir en teclista de bandes com Desgavell, La Gossa Sorda, Auxili o Ciudad Jara. De formació autodidacta, Joan Marc serà el professor del combo Elèctric, on aprendrem sobre la producció, l’enregistrament, la interpretació i la vida a l’estudi de gravació.

Joan Marc és pianista, compositor, productor i mestre de música nascut a Oliva. Amb 20 anys de recorregut pel món de la música en directe i de les gravacions d’estudi. Amb més de 500 concerts realitzats entre festivals i espectacles de sala o teatres. Va començar de jove, amb 15 anys, formant part del grup del seu poble Desgavell, enregistrant dos àlbums i realitzant els seus primers concerts en directe. Al 2006 va entrar a formar part del grup La Gossa Sorda i va anar consolidant el seu treball com a teclista i compositor en els diferents àlbums que va gravar la banda de Pego fins a la seua dissolució en 2016. Al mateix temps cursava Magisteri Musical a la Universitat Jaume I de Castelló, així com diferents cursos de formació musical moderna (Sedajazz). Després, al 2017, va entrar a formar part del grup d’Ontinyent Auxili i es consolidava així com a productor i compositor, arranjant i composant la música dels recents àlbums: Tresors(2018), Guaret (2022). Arrèl d’això va produïr altres treballs discogràfics per a altres formacions com Xarxa (La vida i el foc, 2017) i Insoma (incandescent,2017). També ha col·laborat enregistrant discs i tocant en directe l’acordió i els teclats amb la banda de gandia La Raíz i a dia d’avuí forma part dels membres del grup recent Ciudad Jara on ha gravat dos àlbums i ha recorregut gran part de l’estat presentant el projecte.

Ha participat en gravacions d’altres grups com: Smoking Souls, Xavi Sarrià, Funkiwis, Obrint pas, Los chikos del maiz, Xarxa, Insoma, Esne Beltza, Candela Roots, Desgavell, La ranamanca, Nativa, Manuel García, Tito Pontet, i altres més.