David Martínez

David Martínez

TALLER D’IMPROVISACIÓ

Tu també eres únic al món? Clar que sí. Aleshores aprén a crear el teu propi discurs musical. Vine al taller d’improvisació que farem a Emergents i expressa amb l’instrument la teua personalitat. Treballarem com estudiar l’articulació, el llenguatge, l’harmonia, la imitació, la transcripció…, amb la finalitat d’unir la nostra naturalesa amb els coneixements adquirits i fer-se ressò de la nostra singularitat com a instrumentistes.

David Martínez naix a Benigànim i comença els seus estudis de trompeta l’any 1996 amb el professor Juan García Marín. L’any 2008 obté la llicenciatura de trompeta en l’especialitat clàssica amb el professor Vicente Campos. Conjuntament participa com alumne a cursos i màster classes amb Maurice Andreé, Vince Di Martino, Juanjo Serna o Carlos Benetó.

L’any 2016 obté la diplomatura de trompeta en l’especialitat de jazz pel conservatori superior Joaquín Rodrigo de València. Allí estudia amb Ramón Cardo, Albert Sanz, Voro García, Julián Sánchez, Santi Navalón o Toni Belenguer entre altres. Conjuntament participa com alumne a màster classes amb Greg Hopkins, Mark Nightingale, Kirk Mc Donald o Chris Kase. Ha compartit escenari amb músics com Lee Konitz, Jerry Bergonzi, Kenny Werner, Perico Sambeat o Eric Alexander entre altres.

Ha tocat als festivals de jazz de València, Granada, Roquetas de Mar, Almeria i Copenhaguen. Ha gravat en els discos “Voces” de Perico Sambeat, “L’emigrant” d’Albert Sanz, “Horn Flakes” de Sedajazz Big Band, “Valmuz & Sedajazz Big Band”, “Raval” de Zoo i “Llepolies” de Zoo. Actualment és músic freelance, col·laborador habitual de Clasijazz Big Band, membre d’Albert Sanz & Sedajazz Big Band i membre del projecte “Valmuz & Sedajazz Big Band”. A banda, és professor l’escola CIUM de Genovés, i de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida.