Joan Mont

Joan Mont

MÀSTERCLASS “EL PROCÉS CREATIU”

Un espai per a reflexionar i compartir experiències sobre els aspectes que conformen el procés creatiu: de la idea a la partitura, i la seua posterior interpretació, si es el cas.

En aquest taller parlarem de la importància de la planificació, i farem un treball d’anàlisi sobre els arranjaments proposats per al concert de la banda del curs.

S’exposaran temes teòrics de música des d’una perspectiva práctica i divertida, i despertarem junts a l’artista creador que tots portem dins.

Joan S. Mont

Joan S. Mont descobreix la seua passió pel vent metall a la Banda d’Oliva (València), continuant els seus estudis al CSM “Salvador Seguí” de Castelló, on es llicènica com a bombardinista i compositor. Perfecciona els seus estudis a la “Universität für Musik und Darstellende Kunst Wien” (MDW) estudiant performance innovativa, música de cambra i composició per a mitjans audivisuals”.

En l’actualitat té el seu estudi en la seua terra natal, on compagina els seus experiments musicals amb la seua  tasca com a compositor i intèrpret, i desarrolla cursos que estimulan la autosuficiencia creativa, mentre estudia Trombó de Jazz al CSM “Joaquin Rodrigo” de València.

La seua música s’ha interpretat en Colombia, Áustria, Méjico, Taiwan, Alemania…  Al territori nacional destaquen les composicions per al tubista Vicente López, la Valencia Brass Band, els quintets de metallsBack to Brass” i “QMAV” l’octet de saxos “Seiklus Ensemble”. En el seu extens catàleg trobem gran varietat d’estils des de la música tradicional a la electrònica, passant per el Jazz, la Música Festera, Moderna, Contemporànea, Sinfònica, per a l’Escena o Audiovisuals.

També es ampli el seu catàleg de música festera, amb títols como Ferrer Capita (MM), Noble Guerrer (MC) o Mavi & Borja (PD), que ja tenen un espai  entre el repertori tradicional per mèrits propis.