FÈLIX CORTÉS

FÈLIX CORTÉS

Corda

Fèlix Cortés, nascut a Ontinyent, ha realitzat la seua formació musical a l’escola AdLibitum i al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent cursant fins a 4t del Grau Mitjà amb l’Oboè, formant part de la Banda Simfònica Tot Per la Música durant 8 anys i participant amb l’Orquestra Atrivm.
L’any 2006 comença a tocar la guitarra i dos anys més tard entra a formar part del grup Auxili. Al grup ha pogut desenvolupar els coneixements de composició, harmonia i escriptura. Ha donat classes de guitarra amb el professor Camilo González i lliçons de cant, continuant amb la pràctica i l’estudi de les dues disciplines fins l’actualitat.
Amb Auxili ha participat de la creació de la música i les lletres així com de la gravació dels quatre discos que s’han editat fins al moment: “Existirem…?”(2009) , “Dolç Atac”(2013), “Instants Cremant”(2016) i “Tresors”(2018); i dels senzills: “Detonem l’Estona”(2015) i “Foc i Vent”(2017) tots enregistrats a “WZ Estudi”
Ha tocat en multitud de Festivals i Concerts de renom i des de 2014 ha vingut fent gires d’almenys 40 concerts per any arribant fins als 60. També ha estat a l’equip de producció dels Videoclips de les cançons “Abismes”(2013), “Detonem l’Estona”(2015), “l’Ona”(2016) i “Hui la Liem”(2018)
Per altra banda ha format part d’activitats associatives i formatives amb adolescents d’entre 12 i 16 anys en diversos col·lectius en àmbits com l’oci, el temps lliure i la música.