Marina Alcantud

Marina Alcantud

PROFESSORA DE COMBO ELÈCTRIC

Marina Alcantud (València, 1992) és graduada al Conservatori Superior de Jazz de València en l’especialitat de piano jazz, és intèrpret, compositora de bandes sonores i arranjadora.

El seu darrer treball ha estat la direcció musical del concert “1.000 veus per Victor Jara”, un homenatge a les Festes de la Mercè de Barcelona (2023) al cantant xilè 50 anys després del Cop d’Estat i del seu assassinat. En aquest concert hi han participat artistes com Rusó Sala, Javiera Mena, Mc Millaray, Silvia Tomas, Ana Tijoux i Inti Illimani. En aquest àmbit, ha estat la directora musical de la Gala dels Premis Carles Santos IV, V i VI, composant temes originals i fent arranjaments molt especials per a l’ocasió.

Ha posat la música a dos curtmetratges per a Quatre Films i Pangur Animation i actualment està cursant el Master de Berklee College Scoring for Film, TV and Videogames.

Marina serà una de les professores del combo Elèctric on aportarà tota la seua experiència i coneixements dirigint formacions grupals.